O dogodku

Kako se je rodila ideja NiZime

Robert je razmišljal kaj bi prebivalcem Dolenjskih Toplic in širše od njih lahko ponudil za božično - novoletne praznike. Vse se je dogajalo bolj v Novem mestu, on kot "lokal patriot" pa je želel tudi domačinom omogočiti dobro druženje s prijatelji ter znanci ob zvoku narodno - zabavne, zabavne ter rock glasbe.
Poklical je par prijateljev in jim predstavil idejo, vsi so jo podprli, torej ni bilo razloga, da je nebi izpeljal.

NiZime - od kje takšno ime

Robert je poklical Roberta in mu rekel, naj mu pomaga pri izbiri imena za koncertni dogodek. Sledile so kavice in kave in brainstorming ter rodila se je ideja NiZime - decembra z glasbo do vročine (saj pod šotorom s toliko obiskovalci in takšno glasbo res NiZime).

Pritegnili smo pozornost in uspelo nam je

Ure telefonskih klicev ter dogovarjanj, ure idejnih izrisov ter popravkov, ure pomoči prijateljev in znancev ter nešteto marljivih rok so rodile prvi NiZime 2011. Po prvem uspehu in zadovoljnih obiskovalcih smo se na pobudo vseh odločili, da dogodek NiZime preraste v tradicionalni božično - novoletni koncertni dogodek.

Hvala vsem, ki se radi zabavate, vašim prijateljem in znancem.
Torej letos na NiZime 2014 se zopet vidimo.


Robert Tekavčič

Prireditev omogočajo

Kolpa Pagras Pakar Gozdno Gospodarstvo Novo mesto Roles Občina Dolenjske Toplice Terme Krka - Dolenjske Toplice Radio Krka Gostišče Kolesar Alfagraf Trade Goesser Izkopi Klobučar Vulkanizerstvo Longar Kemična čistilnica in pralnica Venera