Kingston

Kingston

Skupina Kingston je ena najbolj priljubljenih slovenskih glasbenih skupin, vsekakor pa tista, ki da poseben pečat vsaki pravi zabavi. Pozitivna energija, izjemna karizma na odru, kakovost izvedbe glasbe in nizanje uspešnic, so glavne karakteristike, ki Kingston držijo v samem vrhu že 20 let.

Kljub temu, da so trikratni zmagovalci festivala MMS, dobitniki treh Zlatih petelinov, da so se njihove plošče prodajale v zlatih in platinastih nakladah, da je večina njihovih hitov že skorajda ponarodelih – so še vedno ostali skromni in imajo pristen stik s svojimi oboževalci.

Kingstoni veljajo za enega najbolj koncertno aktivnih glasbenih kolektivov in letno opravijo okoli 100 koncertov, kar ob dejstvu, da jih odlikuje kombinacija kakovosti in uspešnic, niti ni presenetljivo.

Zasedba
Reno Čibej (vokal, kitara)
Dare Kaurič (vokal, bas)
Zvone Tomac (klaviature)
Dejan Dimec (vokal, kitara)
Klemen Ogrizek (bobni)

Več na: Kingston

Povezave:
Facebook
YouTube

Prireditev omogočajo

Kolpa Pagras Pakar Gozdno Gospodarstvo Novo mesto Roles Občina Dolenjske Toplice Terme Krka - Dolenjske Toplice Radio Krka Gostišče Kolesar Alfagraf Trade Goesser Izkopi Klobučar Vulkanizerstvo Longar Kemična čistilnica in pralnica Venera